Svakim danom od 07:30 do 00:00

NEW YORK CHEESECAKE

Budite u toku...

16.05.2023.
NEW YORK CHEESECAKE

Ukusni kolači su uvek dobrodošli, zar ne? Međutim, postoje neki kolači koji zauzimaju posebno mesto u našim srcima. Jedan takav kolač je čuveni New York cheesecake, koji već decenijama oduševljava ljude širom sveta. Šta je to što čini ovaj dezert tako posebnim? Tajna leži u sastojcima, kao I načinu pripreme, a mi koristimo najkvalitetniji italijanski mascarpone koji je osnovna sirovina za pravljenje ovog dezerta.


Ali, ne zaboravimo na istoriju ovog klasika! New York cheesecake je nastao u gradu koji nikada ne spava, gradu koji je poznat po svom neumornom ritmu i jedinstvenoj kuhinji. Kažu da je recept za ovaj dezert nastao u ranim devedesetim, a tajna je u dobroj kombinaciji kremastih sastojaka koji se zajedno peku kako bi se stvorila savršena konzistencija.


Još jedan trend koji su Njujorčani započeli je obeležavanje Međunarodnog dana čizkejka. Na globalnom nivou, 30. jula svi ljubitelji čizkejka koriste ovaj dan kao dobar izgovor da dodatno udovolje sebi. I dok svaki kutak sveta ima svoju ideju o tome šta čini savršen čizkejk, globalno je prihvaćeno da čizkejk u njujorškom stilu važi za favorit svih vremena.


I upravo takav, originalni New York cheesecake možete probati u našem restoranu. Ovaj kolač je jedan od naših najprodavanijih dezerata, svrtan je u top 3 naših specijaliteta - a to nije bez razloga.

Galerija
Poruči Pozovi
Kaldi Novi Beograd Kaldi Belgrade Waterfront