Svakim danom od 07:30 do 00:00

Beef burger sa tartufima

Budite u toku...

03.05.2023.
Beef burger sa tartufima

Kada čujete reč 'burger', verovatno pomislite na klasičan fast food obrok. Ali šta ako vam kažemo da postoji Beef burger sa tartufima, savršen spoj kvalitetnog mesa i izuzetnog ukusa? Nismo sigurni da ćete ikada ponovo želeti običan burger nakon ovog iskustva.

Burger kao jelo ima dugu istoriju, a prvobitno je nastao u Americi kao brza hrana za radnike koji nisu imali vremena da se zadrže na ručku. Vremenom, burger se razvio u kultni američki obrok, a zatim se proširio širom sveta. Danas postoje brojne varijacije burgera, a mi smo ponosni na naš Beef burgera sa tartufima.

Smatramo da kvalitet sastojaka pravi razliku između prosečnog i izvanrednog burgera. Upravo zato, naši burgeri se prave od prvoklasnog junećeg ramsteka koji šef kuhinje priprema svakodnevno kako bi burgeri bili sveži. Priprema se u kombinaciji sa devet pažljivo odabranih začina i  smesa odležava 24h kako bi se ukusi sjedinili na savršen način. Ali ono što čini ovaj burger jedinstvenim, jeste tartuf pasta. Tartufi su dragoceni, teško dostupni i neodoljivo ukusni. Oni predstavljaju simbol luksuza, a kombinacija tartufa sa ukusom prvoklasnog junećeg mesa pretvara naš Beef burger sa tartufima u iskustvo koje se pamti zauvek.

Galerija
Poruči Pozovi
Kaldi Novi Beograd Kaldi Belgrade Waterfront